Købsforløb

Gensalgsbolig

Køber og sælger underskriver et reserveringsdokument, således at ejendommen tages af markedet, og reserveres til køber, med forbehold for købers advokats godkendelse. køber deponerer indenfor 10 dage 10% af købsprisen hos sin advokat. samtidig udarbejdes og underskrives endelig købskontrakt. Ved køb af gensalgsbolig, skal køber have hele den aftalte købesum klar i banken. Ovenstående vil typisk tage 2 måneder.  

Projektsalg

Reserveringsproceduren er den samme, men ofte skal der betales en højere reservationspris. Op til 25% af købesummen. Derefter forfalder der aftalte betalinger medens byggeriet skrider frem. 

Byggeperioden er selvfølgelig forskellig afhængig af hvorlangt byggeriet er kommet, men der kan godt gå fra 1 til 2 år, inden alt er godkendt og advokaten har sikret sig de nødvendige dokumenter og ibrugtagningstilladelse fra byggemyndighederne.

Ved brug af finansiering kan vi anbefale Nykredit samt Saxo bank som begge er tilstede på kysten. Optagelse af lån er muligt op til 70% belåning, reglerne for optagelse af lån er stort set de samme som i Danmark, og naturligvis individuelle. Vi er gerne behjælpelige med at finde den bedste løsning.

Kontakt

Allan Kronborg
Mobil DK.: +45 4098 9209
Mobil ES.: +34 682 116 526

Mail: kronborg@andadev.com
www.kronborgestate.com
www.andadev.com