Om os

I vores familie besluttede vi os for flere år siden at flytte permanent til Spanien, da vi som mange andre var betaget af det dejlige klima, den dejlige sydlandske og internationale atmosfærer, gode mad og fornemmelsen af en dagligdag med lidt højere til loftet.

Arbejdsmæssigt er Allan Kronborg direktør delvis ejer af to virksomheder i Danmark, som han med god hjælp fra sine kolleger, deltager aktivt i herfra. Clara Kronborg er ligesom Allan Kronborg meget glade for at bo her, og arbejder også med sin virksomhed og TV produktion i Marbella. Vores lille datter på 4 år går i international skole og trives til fulde, vi prøver at fastholde dansk, samtidig med hun er fantastisk til Engelsk og begynder nu også at formulere sig på spansk. 

For at integrere sig i Spanien, er der mange muligheder, internationale klubber, foreninger owner´s clubs, tennis, padle, golf m.v. men vi besluttede at vi gerne ville arbejde med ejendomme, og formidling af ejendomme og processen med køb, papirer etc. Som for os var en stor og temmelig uoverskuelig opgave. Hvem skulle vi bruge som rådgiver, mægler, bank og advokat? Hvad var det nødvendigt at skaffe af tilladelser, og hvordan kunne vi undgå at blive taget alt for meget ved næsen.

Vi har nu været det alt sammen igennem og har brugt flere år på at udforske de forskellige områder, samt set på mange hundrede huse. 

Vi er derfor klædt på til at kunne vejlede andre Danskere i samme situation som vi selv stod i.

For at kunne fuldende vores forehavende var det nødvendigt at finde en skandinavisk, seriøs og professionel mægler, med mange års erfaring og et seriøst og godt udvalg af ”egne” ejendomme, som han kender og kan stå inde for.

I den forbindelse mødte vi ULF fra Andalucia Development, virksomheden har været i families eje siden 1981.  Og Ulf har gennem de mange år opbygget en god og solid kundekreds som vender tilbage hver gang de skal handle ejendom. Ulf og en stor del af hans team er skandinaviske. 

Ulf (Andalucia Development) vi har indgået et samarbejde hvor vi bruger ULF´s erfaring og gennemarbejdede professionelle tilgang til markedet og de spanske forhold indenfor ejendomshandel.  Vi støtter op omkring de Danske kunder og tilbyder en service og en formidling som vist ikke tilbydes andre steder på kysten.

Allan Kronborg
CEO Kronborg Estate / founder

Ulf Hessedahl
CEO Andalucia Development

Clara Kronborg
Marketing & Sales Manager