Om os

Mit navn er Allan Kronborg, jeg og min familie besluttede for nu flere år siden at flytte permanent til Spanien, da vi som mange andre var betaget af det dejlige klima, den dejlige sydlandske og internationale atmosfærer, gode mad og fornemmelsen af en dagligdag med lidt højere til loftet.

Arbejdsmæssigt er jeg direktør og delvis ejer af to virksomheder i Danmark, som jeg med god hjælp fra mine kolleger, godt kan deltage aktivt i herfra. Min kone er ligesom jeg meget glad for at bo her, og har meget travlt i sin virksomhed med TV produktion i Marbella. Vores lille datter på 4 år går i international skole og trives til fulde, vi prøver at fastholde dansk, samtidig med hun er fantastisk til Engelsk og begynder nu også at formulere sig på spansk. 

For at integrere sig i Spanien, er der mange muligheder, internationale klubber, foreninger owner´s clubs, tennis, padle, golf m.v. men jeg besluttede at jeg gerne ville arbejde med ejendomme. Formidling af ejendomme og hele processen med køb, papirer etc. Som for mig var en stor og temmelig uoverskuelig opgave. Hvem skulle jeg bruge som rådgiver, mægler, bank og advokat? Hvad var det nødvendigt at skaffe af tilladelser, og hvordan kunne jeg undgå at blive taget alt for meget ved næsen.

Jeg har nu været det alt sammen igennem og har brugt flere år på at udforske de forskellige områder, samt set på mange hundrede huse. 

Jeg er derfor klædt på til at kunne vejlede andre Danskere i samme situation som jeg selv stod i.

For at kunne fuldende mit forehavende var det nødvendigt at finde en skandinavisk, seriøs og professionel mægler, med mange års erfaring og et seriøst og godt udvalg af ”egne” ejendomme, som han kender og kan stå inde for.

I den forbindelse mødte jeg ULF fra Andalucia Development, virksomheden har været i families eje siden 1981.  Og Ulf har gennem de mange år opbygget en god og solid kundekreds som vender tilbage hver gang de skal handle ejendom. Ulf og en stor del af hans team er skandinaviske. 

Ulf (Andalucia Development) og jeg har indgået et samarbejde hvor vi bruger ULF´s erfaring og gennemarbejdede professionelle tilgang til markedet og de spanske forhold indenfor ejendomshandel.  Jeg støtter op omkring de Danske kunder og tilbyder en service og en formidling som vist ikke tilbydes andre steder på kysten. 

Allan Kronborg
CEO Kronborg Estate / founder

Ulf Hessedahl
CEO Andalucia Development